Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας -του αρχαιότερου εν Ελλάδι Συνδέσμου -στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου. Θα ήθελα να εκφράσω την βαθειά ευγνωμοσύνη μου για την τιμητική διάκριση που μου απενεμήθη από τον Πρόεδρο ΔΣ του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, Έφεδρο Ταγματάρχη (ΠΖ) κ. Εμμανουήλ Παυλή. Παρουσία του αιδ/τατου π. Αποστόλου Θάνου εκπροσώπου του Μητροπολίτου κ.  Ιγνατίου, του αντιπεριφερειάρχη και Προέδρου της ΕΚΠΟΛ κου Κ. Χαλέβα , του Ανωτέρου Διοικητού Φρουράς Βόλου ταξιάρχου κ. Χρ. Σίμου και του ταξιάρχου κ. Δημ. Περσίδη.

Παρευρέθηκαν ο  εκπροσώπος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου κ.  Αντ . Ζιούρας, οι εκπρόσωποι του HJ 12 της ΑΗΕΡΑ Βόλου κ. Δημ. Ζορμπάς και Κ. Βάτσος, η προέδρος του Αντικαρκινικού Παραρτήματος Φθιώτιδος κα Σίση Πατσογιάννη, ο Αντιπροέδρος της Ένωσης Αποστράτων Στρατού Ξηράς Ν. Μαγνησίας, της Αεραθλητικής Λέσχης Ανεμοπτεριστών κος Ξενός και Λεονταρίτης, εκ μέρους της Ομάδας Διάσωσης Εθελοντών Ελλάδος παρευρέθηκε ο Πρόεδρος κος Κων. Τράγαλος συνοδευόμενος από δυο μέλη, τον Πρόεδρο κο Ντενησιώτη Ιωάννη και τον Γραμματέα του ΣΕΑΝ Καρδίτσης κο Παπαδάκη.
Οι τιμώμενοι της Βραδιάς, άνδρες εκπαιδευτές -διασώστες του ΕΚΑΒ και η ομιλήτρια της βραδιάς Δρ Ιωάννα Μάστορα.

Η ευαισθησία και το έργο του Συνδέσμου είναι συγκινητικό σε όλο το φάσμα των εθελοντικών δράσεων. Η εθελοντική δράση και το έργο του Συνδέσμου παρουσιάστηκε παρουσία του Γεν. Γραμματέα κ. Κων. Καραδήμα, Έφεδρο Ταγματάρχη (ΠΖ) και των μελών του ΔΣ από τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Εμμανουήλ Παυλή.












 Την ομιλήτρια ευχαρίστησε εκ μέρους του Συνδέσμου ο τ. Βουλευτής και εφ. Υποπλοίαρχος κος Ιωάννης Αντωνόπουλος παραδίδοντας το αντίγραφο του Δίσκου της Φαιστού (χυτευτός  δίσκος αλουμινίου δυο όψεων 20 εκ. ).
Περισσότερα στην ιστοσελίδα του ΣΑΕΝ Ν. Μαγνησίας:
http://seanmagnisias.blogspot.gr/2014/02/2013_5752.html